julia schulz-dornburg

arquitecto

Vasava Artworks Studio. Barcelona

Un antic pàrking situat a la planta baixa es converteix en la seu de Vasava artworks, un estudi de grafisme que es dedica a la recerca de noves tendències, valors i idees en el camp de la comunicació.
La seu comprèn un seguit d’espais amb utilitats tan diferents com despatx, botiga, sala d’exposicions, taller, estudi de grabació i sala de reunions.
Des del carrer, l’aparador de vidre emmarca una visió d’un espai que es desplega fins a 32 metres cap a l’interior de la illa de cases. Aquesta dimensió i profunditat d’espai permet crear i escenificar un resum visual de les activitats de l’empresa. Els àmbits principals, cadascun amb el seu codi de color i forma, es despleguen – com si fossin capes en un escenari teatral- al llarg del local per tal de crear una perspectiva corporativa.